Drømmer du om at komme på efterskolecamp?

På Thorsgaard Efterskole holder vi to efterskolecamps om året. Den ene finder sted i weekenden før påske og den anden ligger i en weekend i efteråret. Nedenstående kan du læse om begge camps og du er mere end velkommen til at tilmelde dig. Begge camps er helt gratis.

Se video

Thorsgaard Efterskole 2020 LQ 5

Efterårscamp 2020

Vil du gerne have en fed oplevelse i efteråret? Har du alligevel weekendfri, og kunne du godt tænke dig at være sammen med nogle søde unge mennesker? Så kom på efterskolecamp på Thorsgaard Efterskole!

Fra lørdag den 14.11 til søndag den 15.11 2020 har du muligheden for at opleve Thorsgaard indefra på et døgn.

Du har mulighed for at finde ud af om efterskolelivet er noget for dig og opleve det dejlige fællesskab der opstår, når du er en del af Thorsgaard Efterskole. Du kan prøve nogle af vores fantastiske linjefag og hygge dig med både nuværende elever og alle de andre “campere”.

Det endelige program og pakkeliste indsættes her på hjemmesiden når vi nærmer os dagen.

Tilmeldingsfristen er mandag den 10.11. Efterskolecampen er gratis.

Påskecamp 2021

Vil du gerne have en fed oplevelse i påskeferien og kunne du tænke dig at være sammen med nogle søde unge mennesker? Så kom på efterskolecamp på Thorsgaard Efterskole.

Den. 27-28 marts 2021 har du muligheden for at opleve Thorsgaard indefra. Du bliver indkvarteret sammen med de andre campere, og får en af de nuværende elever som din buddy. Du har mulighed for at finde ud af om efterskolelivet er noget for dig og opleve det dejlige fællesskab der opstår, når du er en del af Thorsgaard Efterskole.

Det endelige program og pakkeliste indsættes her på hjemmesiden, når vi nærmer os campen.

Påskecampen er gratis, men du skal tilmelde dig her på siden.