Drømmer du om at komme på efterskolecamp?

Se video

Thorsgaard Efterskole 2020 LQ 5

Efterårscamp 2021

Vi holder efterårscamp på Thorsgaard Efterskole lørdag den 6/11 til søndag den 7/11.

Kom og mærk stemningen på Thorsgaard Efterskole når vi lørdag den 6. november kl. 10 indbyder til dejlig brunch og hygge sammen med andre interesserede og måske kommende elever.

I løbet af det næste døgns tid vil du blive blandet med nuværende elever og andre campere og deltage i forskellige aktiviteter forberedt til dagen. Du vil have mulighed for at se og opleve skolen indefra og møde dine måske kommende nye kammerater.

Døgnet vil bestå af en masse sjov og ballade og mulighed for at snuse til vores forskellige linjer.

Campen er ganske gratis. Tag gerne din fætter, kusine eller ven under armen og tilmeld dig til en dejlig stund på Thorsgaard.

Campen slutter søndag kl 11.

Vi glæder os til at se dig/jer:-)