Efterskolernes dag 2020

Kom på besøg på Thorsgaard Efterskole til Efterskolernes dag den 27. september 2020 kl. 11-17!

På Thorsgaard Efterskole ligger vi på toppen af Mariager Fjord, i gå afstand til Hobro by og i en meget smuk natur. Der er bus og tog i gåafstand til skolen.

Vi har 9. og 10. klasse -og mulighed for at vælge TE10 som er vores projekt og innovative linje, hvis du er til procesorienteret undervisning- og vores BS klasse, hvis du har brug for lidt ekstra hjælp til det faglige.

Vi er en værdibaseret skole, med højt til loftet.

Tilmelding til dagen finder du herunder.

Thorsgaard Efterskole 2020 LQ 13

Tilmeld dig Efterskolernes dag her:

Tilmelding til Efterskolernes dag kl. 11.00-12.00

Tilmelding til Efterskolernes dag kl. 12.00-13.00

Tilmelding til Efterskolernes dag kl. 13.00-14.00

Tilmelding til Efterskolernes dag kl. 14.00-15.00

Tilmelding til Efterskolernes dag kl. 15.00-16.00

Tilmelding til Efterskolernes dag kl. 16.00-17.00

Vi favner bredt de unges initiativer og interesser og lægger meget vægt på elevdemokrati i hverdagen, bæredygtighed, både mentalt, pædagogisk og den grønne... Vi ønsker at give de unge mennesker et år med fællesskab, liv og gode grin, men også et år med mod på livet, mod til at stå ved sig selv og ret til at have holdninger og meninger. Vi har fællesmøder, Naturliv og 5D (medborgerskabsundervisning) og ugentlige sangtimer som vigtige fællestimer for alle unge på Thorsgaard.

Vi har 5 linjefag; Psykologi & Livsstil, Islandske Heste, Natur & friluftsliv, Teknik, byg & design og eSport som du vælger for et år, og et hav af forskellige valgfag.

Vores linjefag Natur & friluftsliv og Islandske heste bruger dagligt alle de fine muligheder, vores beliggenhed giver os. Kom og tjek vores ovalbane ud til islandske heste og vores hyggelige båI- og shelterplads til friluftsaktiviteter. I Teknik, byg & design har vi bl.a. laserskærer og fjernstyrede biler - og vores lokaler er indrettet til at udfolde sig med robotter, droner o.l. i vores makerspace. Psykologi & livsstil har et dejligt lokale, hvor der er rig mulighed for at udfolde sig med fagets psykologiske aspekter og i eSportslokalet er der drøn på strategien, computerne og den fysiske udfoldelse...

Er du blevet nysgerrig, så kom og besøg os på Efterskolernes dag, mellem kl. 11-17, book en samtale på det linjefag der interesserer dig mest. Her vil der være en linjefagslærer tilstede på linjefaget og efterfølgende vil der være rundvisning af vores søde elever. Grundet Covid19 inviterer vi ikke ind i elevhusene eller på elevernes værelser, men vi har virtuel rundvisning i Tinget (vores samlingssted), hvor der også vil kunne findes kaffe, the og søde sager.

Til de første hurtige, vil der være gratis honning fra egne bier, til at tage med jer hjem:)

Vi glæder os til at se dig <3

Ved spørgsmål kontakt os på: 98523233 eller kontor@thorsgaardefterskole.dk