Faciliteter på Thorsgaard

På Thorsgaard Efterskole hylder vi mangfoldigheden og den demokratiske tankegang. Vi sætter pris på elevmedindflydelse og de små øjeblikke undervejs, der tilsammen giver os unikke oplevelser til et fællesskabende efterskoleår.

Til at opnå disse oplevelser tror vi på, at de rigtige faciliteter har betydning for egen læring og udvikling af sig selv og hinanden. Derfor har vi på Thorsgaard mange faciliteter både for naturelskere og dyreglade personer samt vores store mødested Tinget, som er vores hjerterum på skolen.

Morgengåtur
Husene
Dyrene
Stemningen
Tinget
Laden
Naturen

Husene

På Thorsgaard er der fem elevhuse, der alle har navn efter Nordisk Mytologi. Du kan altså enten bo i Thor, Odin, Yggdrasil, Norne eller Fenris. Alle husene ligger på Ase-torvet, som er et dejligt udendørs mødested, hvor især de lange lyse aftener kan nydes i hinandens selskab.

Som udgangspunkt er værelserne to-sengsværelser, med enten køjesenge eller to enkeltsenge. I bor på værelserne sammen som roomies, enten dreng-dreng eller pige-pige. I husene er I blandet både piger og drenge, og to til tre værelser deler toilet og bad. I hvert hus er der plads til 18 personer fordelt på ni værelser.

I løbet af skoleåret vil du have tre forskellige værelser og roomies. I Thorsgaards ånd er dét rigtig godt, da du så bliver præsenteret for flere forskellige efterskolekammerater, og du derved får en bedre tolerance og forståelse for andre unge mennesker, du måske ellers ikke ville have fundet sammen med.

I står selv for oprydning og rengøring på værelserne, og sammen finder I den bedste værelses-stemning: Hvordan skal lige præcis du og din roomie skabe det bedste udgangspunkt for et stærkt år på Thorsgaard?

HQ 1100656