Fondsbevillinger og samarbejdspartnere

 

På denne side, vil vi gerne sige 1000 tak til de fonde, der har støttet vores projekter. De vil alle blive listet op nedenstående.

LAG Himmerland
www.lag-himmerland.dk/

 

Ridebane

Med fondstilskuddet fra LAG har det været muligt for os at opgradere vores store ovalbane med internationale mål til den islandske ridesport. Ridebanen er udover for Thorsgaard Efterskoles elever og ansatte, åben for lokalbefolkningen, der mod betaling af ridekort kan tilkøbe sig ridetid på ridebanen. Den islandske ridesport er i disse år voksende og vi ønsker med anlægning af vores bane at give unge som voksne, de allerbedste vilkår for udøvelse af deres sport.

Bålhytte

Vores lækre bålhytte blev, med fondstilskud fra LAG, bygget i efteråret 2020 og foråret 2021. Den er en del af det uderumsprojekt, vi er i gang med at iværksætte i skoleregi, der lægger op til en mere “simple living form”, hvor vi ønsker at efterskolens elever, skal opnå større viden og indsigt i naturen.
Nye forskningsprojekter viser, hvor meget naturen positivt påvirker menneskets psyke. Dette har eleverne mulighed for at udforske på vores 2 linjer: Natur & Friluftsliv og Psykologi & Livsstil, men også i dagligdagen i et fællesfag for alle skolens elever, kaldet Naturliv. Bålhytten og uderummet er anlagt, så det er muligt for lokalbefolkningen at vandre langs Panoramaruten og booke bålhytten og uderum i skoleferier og weekender, hvor efterskolen ikke benytter faciliteterne.


Sparekassen Hobro Fonden
www.sparekassenhobrofonden.dk/

Laserskærer

På skolen arbejder vi i mange fag kreativt og entreprenant. Med fondstilskud fra Sparekassen Hobro Fonden har det været muligt at erhverve os en laserskærer, som elever og lærere bl.a. benytter i fagene Teknik, byg & design og TE10 vores kreative procesorienterede projekt 10. klasse. Det har været helt fantastisk at få denne økonomiske håndsrækning, hvorved det er muligt at opkvalificere vores tekniske fag på efterskolen.

 

 

Nordea Fonden
nordeafonden.dk/

Ipads og computere til vores Makerspace i Teknik, byg & design

Fra Nordea Fonden har vi været heldige at modtage en økonomisk håndsrækning i form af fondstilskud til indkøb af ipads og computere til brug i vores tekniske fag. Computere og ipads er helt nødvendige hjælperedskaber i vores tekniske fag. De er dyre at anskaffe og der bliver derfor med kyshånd taget imod bidraget fra Nordea Fonden.

 

 

Samarbejdsaftaler

Samarbejdsaftaler er indgået med følgende virksomheder om gode procenter for elever og ansatte på Thorsgaard Efterskole:

 

PH sport Viborg, til ansatte

Kontakt:

PH-Outdoor.dk

Nørremøllevej 109
8800 Viborg
Tlf.: 8662 2113
E-mail: info@ph-outdoor.dk

 

Friliv Støvring, til både ansatte og elever

Kontakt:

www.friliv.dk/

Juelstrupparken 26
9530 Støvring
Tlf: 60 75 06 00
Email: FrilivDK@friliv.dk

 

Sport24 Hobro, til ansatte

Kontakt:

www.sport24.dk

Adelgade 35
9500 Hobro
Tlf: 98 52 21 20