Medarbejdere


Anne Mette

Anne Mette Schubart

Forstander

Anne Mette er skolens forstander. Hun flyttede fra det sjællandske ind i forstanderboligen i løbet af sommeren 2017 med mand og børn og et større dyrehold bestående af 2 ponyer, 2 hunde, 4-5 kaniner og en gammel kat.

Anne Mette har været vant til at undervise i psykologi, medborgerskab, dansk og specialundervisning. Hun er uddannet lærer og Marte Meo terapeut og interesserer sig for samspillet mennesker imellem. Hun har let til smil og grin og vil allerhelst løse konflikter ved at lytte og samtale.


Skærmbillede 2020 08 07 Kl. 10.57.38

Bo Jacobsen

Viceforstander

Matematik · Natur & Friluftsliv

Bo befinder sig en del på skolens kontor, hvor han skaber det forkromede overblik for både elever og ansatte. Han har stor erfaring fra skoleverdenen, idet han både har været lærer og leder i andre skoletilbud end efterskolen.

Og så er han udstyret med både lun humor og vilde kompetencer for administration, IT og bold-gribning, hvilket er et helt perfekt mix på Thorsgaards kontor. Når Bo ikke knokler på kontoret, hopper han med på “Natur og friluftsliv” eller underviser i matematik.


Randi

Randi Tovgaard

Lærer & skolevejleder

Dansk · Outdoor · Smykker

Hvis du ikke kan finde Randi går du bare efter lyden – stor stemme der bruges gavmildt krydret med et grin, der får ruderne til at klirre. Og hvad griner hun så af? Af kolleger, elever og ikke mindst sig selv.

Randi kan heldigvis se det sjove i det meste, men er også knaldseriøs, når hun underviser i smykkeværkstedet og i dansk. Og så er hun friluftsvejleder, så hun er også ofte at finde sammen med elever i toppen af et træ, på fjorden eller i en snehule, når hun underviser på outdoorlinjen.
Derudover er hun skolens dygtige skolevejleder, der sørger for at alle drager videre herfra til en relevant uddannelse.


Marianne

Marianne Bredahl

Lærer & skolevejleder

Tysk · TE10 · Psykologi & Livstil

Marianne troede, hun var færdig med efterskolelivet, men efter to års pause, måtte hun indse, at hun ikke helt enkelt ikke kunne undvære Thorsgaard.

Hun er er skolens tysklærer og sørger for at tyske gloser og grammatik terpes, dog ikke helt i samme tempo, som når hun danser hip hop i dansesalen. Foruden tysk underviser hun i TE10, og så er hun skolevejleder. Marianne er også en del af lærerteamet på “Psykologi & livsstil”, og så er hun altid god for en snak om fortid, nutid og fremtid.


Anne

Anne Schærff

Lærer

Engelsk · TE10 · Psykologi & livsstil

Hvis der skal skrives digte natten lang, tales pigesnak, laves smukke installationer og optages planking-film på underlige steder, er det Anne, du skal have fat i. Derudover har hun en engels tålmodighed, store ører og elsker at hjælpe elevers mere eller mindre tossede ideer på vej.

Anne bor til tider i skolens hønsehus, elsker islandske heste og dyr i det hele taget, har været jorden rundt et par gange i sejlbåd og så underviser hun i engelsk, i TE10 og på “Psykologi og livsstil”.


IMG 0649

Laura Delfs Dantoft

Lærer

Dansk · Engelsk · Psykologi & livsstil

Laura er nærmest vokset op på Thorsgaard, da hendes forældre har arbejdet på skolen, da hun var barn. Nu er hun tilbage i rollen som lærer, og med sin rolige, bestemte og glade tilgang til både elever og kollegaer, er Laura et stærkt kort på Thorsgaard-hånden.

Udover at tage sig kyndigt af dansk og engelskundervisningen i BS, så er Laura uddannet instruktør i børne- og teenage-yoga. Det nyder eleverne godt af i både valgfag og på hendes vagter, hvor muskler strækkes og roen sænker sig i krop og sind. Laura er også med på linjefaget psykologi & livsstil, og så er hun en vaskeægte sangfugl.


Skærmbillede 2020 08 07 Kl. 10.57.38

Rasmus Overgaard Jensen

Lærer

Kulturfag · faglig støtte i BS · Psykologi & livsstil

Rasmus er ny på Thorsgaard, men det er ikke erfaring og viden, der mangler. Efterskolelærer, filosof og professionelt legebarn er bare nogle af mange ord, der beskriver Rasmus.

Selvom Rasmus både bruger sin fritid på samvær med familien, computerspil, rolle- og figurspil, så finder han også tid til eftertænksomme stunder om filosofiens forunderligheder, som han desuden også bringer i spil i sin undervisning og på linjen “Psykologi & Livsstil”.


Johan Nielsen

Johan Nielsen

Pædagog og lærer

Engelsk · faglig støtte i BS

Johan arbejder bl.a. i skolens BS klasse. Han er en frisk mand med et godt glimt i øjet og altid med på en sjov bemærkning. Johan holder meget af at “bokse med de unge” og er altid klar på en god diskussion, hvor de unge oplever sig set og hørt i dialogen.

Johan kommer oprindeligt fra Færøerne, og dette medfører af og til en måbende elevflok, der ikke lige kan gennemskue hans betoning af ordene i første omgang. Han er altid klar med en hjælpende hånd, og indebærer det værktøj eller traktorkørsel, så er hans lykke gjort.


567 Panne Louise Hauggard Frandsen Thorsgaard

Anne-Louise Frandsen

Lærer

Dansk · Naturfag · Islandske heste

Anne-Louise er bidt af en islandsk hest! Eller mange faktisk. Hun har ikke blot en masse med skolens og elevernes heste at gøre, men hun har også en ordentlig flok af dem derhjemme. Anne-Louise er uddannet B-instruktør, hvilket certificerer hende til undervisning samt ryttermærker til stor glæde for heste-eleverne.

Udover at tage sig kyndigt af naturfagene og danskundervisningen, så er hun yogainstruktør, hvilket vi heldigvis også får lov at nyde godt af på Thorsgaard.


Marianne (1)

Marianne Klemmen Jensen

Lærer

Matematik · Kulturfag · 5D · Islandske heste

Marianne har selv været elev på Thorsgaard og kunne ligesom ikke rigtig få nok, så nu bor hun på skolen med hele familien. Marianne besidder en stor autoritet på hesteområdet, hvor både heste og fnidrende hestetøser lytter intenst.

Marianne gør dog det hele med et varmt og imødekommende smil, der byder alle indenfor i folden. Når hun ikke rider, underviser hun i matematik, laver spas i gymnastiksalen eller hyggesludrer med elever i Laden.


Mads

Mads Bjørk Jensen

Lærer & læsevejleder

Idræt · Dansk · Teknik, byg & design

Mads startede som tømrer men læste videre til lærer, og det nyder vi nu godt af på Thorsgaard. Han kan en hulans masse forskelligt; spille guitar, bygge shelters mm., lave bål, køre på mountainbike og vi kunne blive ved.

Han er egentlig ikke vinterbader, men han er altid klar til at tænde op i saunaen, når seje elever skal varmes igennem efter en vintertur i fjorden. Mads underviser bl.a. i idræt, hvor han får alle elevernes muskler i gang, og så er han skolens veluddannede læsevejleder.


580 Pfrederik Uhre Thorsgaard

Frederik Hugger

Lærer

Fysik/Kemi · Matematik · TE10 · Teknik, byg & design

Frederik er skolens teknik-geni - der er ikke det, han ikke kan opfinde. Man ser sjældent Frederik uden sin IPad under armen, og så er han nørd udi robotter, Pathfinder, arkademaskiner, alt teknologi.

Han underviser i fysik/kemi, matematik, i skolens TE10-klasse samt på linjen “Teknik, byg og design”.
Desuden er han uofficiel verdensmester i at powernappe og bytte rundt på elevers navne:-)


Skærmbillede 2020 08 07 Kl. 10.57.38

Mikkel Hjorth

Lærer

Matematik · Engelsk · eSport

Mikkel er skolens ubestridste e-Sport-ekspert, og så er han fodboldfan og altid med på en fodboldsnak om favoritholdet Randers FC’s seneste bedrifter på grønsværen.

Mikkel er ny på Thorsgaardholdet, og han er ung, frisk og fuld af gode ideer. Han er altid klar på en god snak og ikke mindst til et godt grin sammen med elever og kollegaer. Når han ikke gamer eller drikker kaffe, så underviser han både i matematik og engelsk.


542 Panders Hedergaard Thorsgaard

Anders Lenau Hedegaard

Lærer

Kulturfag · 5D · TE10 · faglig støtte i BS

Anders er skolens musiklærer, og han spiller livligt og dejligt til fællessang og sangtime, hvor han med højt humør og sangglæde lærer os om både dansk og udenlandsk sangskat.

Anders er en del af lærerteamet i TE10, han elsker at udbrede sin viden om samfundet og historie, og så styrer han kyndigt alle elever gennem Thorsgaard-faget, 5D.


Anne Rye

Anne Rye

Timelærer

Natur & Friluftsliv

Skolens action-heltinde er vildere end vild. Snehuleture og fjeldtoppe i Norge, mountainbike, kajak og stjernenætter i Danmark, overlevelse i vildmarken... Hun er altid klar til at videreformidle sin begejstring og store viden inden for natur- og friluftsliv.

Anne er i gang med at uddanne sig til akupunktør, så derfor er hun kun på Thorsgaard i perioder, hvor hun hovedsageligt hopper med på linjen “Natur & friluftsliv”.


Tina Soelberg Jensen

Tina Soelberg Jensen

Oldfrue

Tina er skolens oldfrue, der har styr på elevernes rengøring på hele skolen.

Hun kender alle hjørner og kroge, og ikke det mindste støvfnug undgår hendes falkeblik. Alle elever er på skift på rengøringskursus hos Tina og bliver kærligt rustet til med hård hånd at bekæmpe skidt, snavs og nullermænd.


Frederik Kok

Frederik Kløve Thostrup

Kok · eSport

Frederik er skolens dygtige og engagerede køkkenchef. Han er både uddannet kok og pædagog, hvilket er en rigtig god kombination, når man skal lave mad i samarbejde med efterskoleelever. Vi kalder ham "pædakok" 

Frederik slår et slag for lokale råvarer, økologi og at undgå madspild, så genbrug har fundet vej til køkkenet på Thorsgaard. I øvrigt er friluftsliv en stor del af Frederiks fritidsliv, og så er han en stjerne udi eSport, hvor han også gerne udfordrer eleverne, når han er med på linjefaget.


Gitte 2 E1575361708390

Gitte Høyer

Kok

På Thorsgaard er vi begavet med den dygtigste og dejligste kok, der som bonus er helt vild med at være sammen med unge mennesker og give dem gode madoplevelser med i bagagen.

Gitte sætter, sammen med Frederik, en ære i at lave lækker, sund og sjov mad til alle flere gange om dagen, og så er hun en ørn til at få det hele til at se ud som en million. Gitte er sund med sund på, og det har hun både med i køkkenet hos os, og når hun løber skønne lange ture i naturen.


Skærmbillede 2020 08 07 Kl. 10.57.38

Marianne Cassøe Vestergaard

Forretningsfører

Marianne er ny på kontoret, men det er bestemt ikke, fordi hun mangler efterskole-erfaring. Hun har tidligere styret slagets gang på kontoret på en anden efterskole, og nu er vi heldige at have hende med på holdet her hos os.

Det kan godt være, hun ikke er i fuld bevægelse på skolen, men i sin fritid står den både på crossfit og havearbejde.


Johnny

Johnny Eliasen

Pedel

Er du låst ude? Kommer der kun koldt vand ud af hanen? Har du et teknisk problem, så gå trygt til skolens pedel, Johnny.

Han kan næsten hjælpe med alt - også trøst ved kærestesorger og med spændende fortællinger om sit liv som professionel fodboldspiller og konditor.


Skærmbillede 2020 08 07 Kl. 10.57.38

Per Tubbert Clausen

Altmuligmand

Per sørger for, at de skønne omgivelser, der er på Thorsgaard, forbliver skønne og grønne. Han passer og plejer græs, bede, træer, buske, robotplæneklippere, koste, river og skovle, som var det elever.

Per er i øvrigt altid med på en snak i det grønne, og han har mange års livserfaring og spændende historier at dele ud af.


0K4A9386

Grete Skals

Rengøringsassistent

Grete møder du altid bevæbnet med godt humør, et smil på læben og rengøringsremedier lige ved hånden.

Udover at varetage rengøringen på skolen har Grete svært ved at gå forbi en blomst, der mangler vand eller et rod, der ikke er hendes, uden lige at gøre lidt ved det.