Medarbejdere


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 5
Forstander Anne Mette Schubart

Anne Mette Schubart

Forstander

Naturliv

Anne Mette er skolens forstander og en enormt hjertelig og rummelig en af slagsen. Hun bor i forstanderboligen sammen med mand og tre børn, to hunde, to heste, op til flere katte og en stor flok kaniner.

Anne Mette har været vant til at undervise i psykologi, medborgerskab, dansk og specialundervisning. Hun er uddannet lærer og Marte Meo terapeut og interesserer sig for samspillet mennesker imellem. Hun har let til smil og grin og vil allerhelst løse konflikter ved at lytte og samtale.


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 14
Lærer Anne-Louise Frandsen

Anne-Louise Frandsen

Lærer

Viceforstander - Islandske heste

Anne-Louise er skolens viceforstander, og hun har styr på en hulans masse.

Og så er hun bidt af en islandsk hest! Eller mange faktisk. Hun har ikke blot en masse med skolens og elevernes heste at gøre, men hun har også en ordentlig flok af dem derhjemme. Anne-Louise er uddannet B-instruktør, hvilket certificerer hende til undervisning samt ryttermærker til stor glæde for heste-eleverne.

 


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 1
Lærer & skolevejleder Randi Tovgaard

Randi Tovgaard

Lærer & skolevejleder

Dansk · Livtag · Naturliv · Natur & Friluftsliv

Hvis du ikke kan finde Randi går du bare efter lyden – hendes hjertelige grin kan høres på lang afstand. Og nok er Randi en af de mest erfarne af alle på skolen, men hun er altid med på nye ideer, nye måder og nye aktiviteter.

Randi er med på sjov, men hun er også knaldseriøs, når hun underviser i dansk og i smykkeværkstedet. Hun er friluftsvejleder, og er derfor ofte at finde sammen med elever i toppen af et træ, på fjorden eller i en snehule. Derudover er hun skolevejleder og hjælper med, at alle drager videre til en relevant uddannelse.


Marianne Billede
Lærer & skolevejleder Marianne Bredahl

Marianne Bredahl

Lærer & skolevejleder

Tysk · Engelsk · Livtag 

Marianne troede, hun var færdig med efterskolelivet, men efter to års pause måtte hun indse, at hun ikke helt enkelt ikke kunne undvære Thorsgaard. Hun er godt nok lille, men hendes store ører og hjerte kan rumme meget og mange.

Hun er er sproglærer og sørger for at både tyske gloser og engelsk grammatik terpes, og så giver hun den gerne gas i dansesalen.

Marianne er som vejleder altid god for en snak om fortid, nutid og fremtid.


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 16
Lærer Anne Schærff

Anne Schærff

Lærer

Engelsk · TE10 · Naturliv · Psykologi & livsstil

Hvis der skal skrives digte natten lang, tales pigesnak, brændes raku og lades op i naturen, er det Anne, du skal have fat i. Derudover har hun en engels tålmodighed, store ører og elsker at hjælpe elevers mere eller mindre tossede ideer på vej.

Anne elsker islandske heste og dyr i det hele taget, har været jorden rundt i sejlbåd et par gange, og så underviser hun i engelsk, i TE10 og på “Psykologi og livsstil”.


HQ P1087028
Lærer Nanna Pedersen

Nanna Pedersen

Lærer

Matematik · TE10 · Musik · Krea · Natur & Friluftsliv

Nanna er nyuddannet lærer, og hun har glædet sig til at være efterskolelærer, siden hun selv gik på efterskole. 

Nanna er altid med på hygge og leg, og hun fyrer gerne op under diverse konkurrencer eller en fed musikquiz. Hendes musikalske og kreative evner bringer hun altid gerne i spil, og huset emmer af god stemning og fællessang, når hun sætter sig ved klaveret.
Nannas mellemnavn er "Musik", hun styrer både klaver og trommer på mesterlig vis, og så er hun en vaskeægte sangfugl.


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 10

Rasmus Overgaard Jensen

Lærer

Kulturfag · faglig støtte i BS · Psykologi & livsstil

Rasmus er ny på Thorsgaard, men det er ikke erfaring og viden, der mangler. Efterskolelærer, filosof og professionelt legebarn er bare nogle af mange ord, der beskriver Rasmus.

Selvom Rasmus både bruger sin fritid på samvær med familien, computerspil, rolle- og figurspil, så finder han også tid til eftertænksomme stunder om filosofiens forunderligheder, som han desuden også bringer i spil i sin undervisning og på linjen “Psykologi & Livsstil”. Desuden er han kongen af brætspil og med ham har mange nye og spændende spil fundet vej til Thorsgaard.


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 8
Pædagog og lærer Johan Nielsen

Johan Nielsen

Pædagog og lærer

Faglig støtte i BS

Johan arbejder bl.a. i skolens BS klasse. Han er en frisk mand med et godt glimt i øjet og altid med på en sjov bemærkning. Johan holder meget af at “bokse med de unge” og er altid klar på en god diskussion, hvor de unge oplever sig set og hørt i dialogen.

Johan kommer oprindeligt fra Færøerne, og dette medfører af og til en måbende elevflok, der ikke lige kan gennemskue hans betoning af ordene i første omgang. Han er altid klar med en hjælpende hånd, og indebærer det værktøj eller traktorkørsel, så er hans lykke gjort.


HQ P1086983
Lærer  Michelle Mølgaard

Michelle Mølgaard

Lærer

Dansk · Engelsk · Islandske heste

Michelle er nyudklækket lærer og en af de nyeste i flokken. Hun har dog masser af undervisningserfaring, da hun har været vikar på en friskole. Og så er hun altid iklædt smil og en farvestrålende ja-hat.

Michelle elsker bevægelse og sidder nærmest aldrig stille. Hun bevæger sig faktisk også rundt i hele verden, hvor hun elsker at møde nye mennesker, der kan gøre hende klogere.
Desuden er hun nærmest født og opfostret på hesteryg, så hun er det perfekte match på linjen Islandske heste.


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 3
Lærer & læsevejleder Mads Bjørk Jensen

Mads Bjørk Jensen

Lærer & læsevejleder

Idræt · Dansk · Teknik, byg & design

Mads startede som tømrer men læste videre til lærer, og det nyder vi nu godt af på Thorsgaard. Han kan en hulans masse forskelligt; spille guitar, bygge shelters mm., lave bål, køre på mountainbike og vi kunne blive ved.

Han er egentlig ikke vinterbader, men han er altid klar til at tænde op i saunaen, når seje elever skal varmes igennem efter en vintertur i fjorden.
Mads underviser bl.a. i idræt, hvor han får alle elevernes muskler i gang, og så er han skolens veluddannede læsevejleder.


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 18
Lærer Frederik Hugger

Frederik Hugger

Lærer

Fysik/Kemi · Matematik · TE10 · Teknik, byg & design

Frederik er skolens teknik-geni - der er ikke det, han ikke kan opfinde. Man ser sjældent Frederik uden sin IPad under armen, og så er han nørd udi robotter, Pathfinder, arkademaskiner, ja alt teknologi.

Han underviser i fysik/kemi, matematik, i skolens TE10-klasse samt på linjen “Teknik, byg og design”.
Desuden er han uofficiel verdensmester i at powernappe og bytte rundt på elevers navne:-)


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 4

Mikkel Hjorth

Lærer

Engelsk · eSport

Mikkel er skolens ubestridste e-Sport-ekspert, og så er han fodboldfan og altid med på en fodboldsnak om favoritholdet Randers FC’s seneste bedrifter på grønsværen.

Mikkel er forholdsvis ny på Thorsgaardholdet, og han er ung, frisk og fuld af gode ideer. Han er altid klar på en god snak og ikke mindst til et godt grin sammen med elever og kollegaer. Når han ikke gamer eller drikker kaffe, så underviser han i engelsk og eSport.


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 17
Lærer Anders Lenau Hedegaard

Anders Lenau Hedegaard

Lærer

Kulturfag · medborgerSKAB · TE10 · musik · faglig støtte i BS

Anders er skolens musiklærer, og han spiller livligt og dejligt til fællessang og sangtime, hvor han med højt humør og sangglæde lærer os om både dansk og udenlandsk sangskat.

Anders er rutineret volleyballspiller, og han elsker at få eleverne med på sin passion for den sport.
Han er en del af lærerteamet i TE10, han elsker at udbrede sin viden om samfundet og historie, og så styrer han kyndigt alle elever gennem Thorsgaard-faget, medborgerSKAB.


HQ P1087058
Lærer Palle Fløe Gjellerod

Palle Fløe Gjellerod

Lærer

Matematik - Fysik/kemi - Natur & friluftsliv

Palle er en erfaren efterskolemand, selvom han er ny på Thorsgaard.
Han er tosset med idræt, friluftsliv og kajak, så der er gang i ham.

Når han ikke er på arbejde, hvor han udfordrer eleverne i de naturvidenskabelige fag og i naturen, så spiller han kajakpolo og elsker at løbe i naturen. 
Og så har Palle i øvrigt arbejdet på FGU, så han er helt på hjemmebane, når det gælder elever med faglige og personlige udfordringer.


HQ P1087010

Marie Nørgaard Mønsted

Lærer

Matematik - dansk - naturfag

Marie er ny på Thorsgaard-holdet, og hun glæder sig over at være med til at inspirere og motivere unge mennesker både fagligt og personligt.
Hun elsker at bruge tid i naturen på ægte kratlusker-manér, og som biolog er det en af hendes spidskompetencer.
Marie elsker holdsport, hvilket er helt perfekt som en del af Thorsgaard, hvor fællesskab er vores allesammens holdsport.
Når ikke hun lusker i krat og bæk, så nyder hun også at hygge med brætspil, hækling og en god snak over en kop te.


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 22

Frederik Kløve Thostrup

Kok · eSport

Frederik er skolens dygtige og engagerede køkkenchef. Han er både uddannet kok og pædagog, hvilket er en rigtig god kombination, når man skal lave mad i samarbejde med efterskoleelever. Vi kalder ham "pædakok" :-)

Frederik slår et slag for lokale råvarer, økologi og at undgå madspild, så genbrug har fundet vej til køkkenet på Thorsgaard. I øvrigt er friluftsliv en stor del af Frederiks fritidsliv, og så er han en stjerne udi eSport, hvor han også gerne udfordrer eleverne, når han er med på linjefaget.


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 11
Kok Gitte Høyer

Gitte Høyer

Kok

På Thorsgaard er vi begavet med den dygtigste og dejligste kok, der som bonus er helt vild med at være sammen med unge mennesker og give dem gode madoplevelser med i bagagen.

Gitte har en uddannelse som kostvejleder/sundhedscoach og som Food Coordinator, som handler om at skabe bæredygtige arbejdspladser, hvor økologi, lokale råvarer, minimering af madspild og affaldssortering er i højsædet.

Hun går jeg op i at lave så meget som muligt fra bunden, så E-numre har vi ikke mange af i køkkenet. Og så elsker hun at sylte og bage til vores allesammens store fornøjelse.

Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 21

Frederik Sanslev Kristensen

Cater-elev

I køkkenet er det ikke kun vores elever, der suger til sig af læring om mad og råvarer. Frederik er nemlig fast bestanddel af køkkenet, hvor han er cater-elev. Han vil gerne være cater, fordi han godt kan lide at lave mad og gerne vil kunne servicere venner og familie med lækker mad af god kvalitet.
Han trives godt med at være i et køkken, hvor han kan skabe gode relationer til andre unge, og han giver gerne vores elever gode råd med på vejen. 
Når Frederik ikke kokkererer, spiller han computer med vennerne eller hygger sig med familien.


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 7

Marianne Cassøe Vestergaard

Forretningsfører

Marianne er ny på kontoret, men det er bestemt ikke, fordi hun mangler efterskole-erfaring. Hun har tidligere styret slagets gang på kontoret på en anden efterskole, og nu er vi heldige at have hende med på holdet her hos os.
Hun er positiviteten selv, og der er ikke den udfordring, hun ikke tør kaste sig ud i. 

Det kan godt være, hun ikke er i fuld bevægelse på skolen, men i sin fritid står den både på crossfit og havearbejde.


Johnny (1)

Johnny Eliasen

Pedel

Er du låst ude? Kommer der kun koldt vand ud af hanen? Har du et teknisk problem, så gå trygt til skolens pedel, Johnny.

Han kan næsten hjælpe med alt - også trøst ved kærestesorger og med spændende fortællinger om sit liv som professionel fodboldspiller og konditor.


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 23

Per Tubbert Clausen

Altmuligmand

Per sørger for, at de skønne omgivelser, der er på Thorsgaard, forbliver skønne og grønne. Han passer og plejer græs, bede, træer, buske, robotplæneklippere, koste, river og skovle, som var det elever.

Per er i øvrigt altid med på en snak i det grønne, og han har mange års livserfaring og spændende historier at dele ud af.


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 6
Oldfrue Tina Soelberg Jensen

Tina Soelberg Jensen

Oldfrue

Tina er skolens oldfrue, der har styr på elevernes rengøring på hele skolen.

Hun kender alle hjørner og kroge, og ikke det mindste støvfnug undgår hendes falkeblik. Alle elever er på skift på rengøringskursus hos Tina og bliver kærligt rustet til med hård hånd at bekæmpe skidt, snavs og nullermænd.


Medarbejdere Thorsgaard Efterskole 2020 HQ 20
Rengøringsassistent Grete Skals

Grete Skals

Rengøringsassistent

Grete møder du altid bevæbnet med godt humør, et smil på læben og rengøringsremedier lige ved hånden.

Udover at varetage rengøringen på skolen har Grete svært ved at gå forbi en blomst, der mangler vand eller et rod, der ikke er hendes, uden lige at gøre lidt ved det.