Kom på online besøg på Thorsgaard Efterskole

Kom til online infoaften på Thorsgaard Efterskole

På Thorsgaard Efterskole ligger vi på toppen af Mariager Fjord, i gå afstand til Hobro by og i en meget smuk natur. Der er bus og tog i gåafstand til skolen.

Vi har 9. og 10. klasse -og mulighed for at vælge TE10 som er vores projekt og innovative linje, hvis du er til procesorienteret undervisning- og vores BS klasse, hvis du har brug for lidt ekstra hjælp til det faglige.

Vi er en værdibaseret skole, med højt til loftet.

Vil du gerne have et indblik i livet på Thorsgaard Efterskole?
En gang imellem har du muligheden for at besøge os - hjemme fra din sofa!

Her får du muligheden for at se omgivelserne, mærke stemningen og opleve efterskolelivet når vi, virtuelt, tager dig med helt tæt på. Vores ansatte vil fortælle dig om skolen, hvorefter der vil blive stillet om til eleverne der står klar på nogle af skolens fedeste lokationer. Du får mulighed for at komme med ind på værelserne, på linjefagslokationer, et kig ind i hvor TE10 holder til og meget, meget mere 🤸‍♀️

Hold øje med siden her for info om vores næste online infoaften.

I mellemtiden kan du se optagelsen af vores forrige infoaften her: Infoaften optagelse.

Thorsgaard Efterskole 2020 LQ 13