Vi skal udfordre os selv

Vi skal ikke mindst udfordre os selv, prøve, eksperimentere, opleve og sanse. Mindfulness, yoga, kropsbevidsthed, meditationer, sanse-bad og livsstilsformer er dele af den fordybelse, vi arbejder med. Undervisningen veksler mellem oplæg, læsestof, film og dokumentarer, opgaver, gæstelærerbesøg, ud af huset-oplevelser, eksperimenter, debatter, og “hands on”.

Det handler nemlig om;

• udviklingen fra livets begyndelse til livets afslutning

• kropssprog - måske lære at sige det, vi faktisk mener!

• psykologiske retninger og hilse på Freud m. fl.

• hvad positiv psykologi er, og hvordan vi kan bruge det aktivt

Linjefagstur

På linjen kommer du afsted på tur sammen med de andre linjefagselever og dine lærere. På turen bliver du udfordret i det psykologiske aspekt, og du vil sikkert opleve dig selv på en ny måde. Velvære bliver helt sikkert også en væsentlig del af turen. Sikkert og vist er det, at turen vil være med til at åbne dine øjne for alt det skjulte, der også er en del af dig.

 

Særlige oplevelser

Jeg er glad for "Psykologi & livsstil" fordi det er et fag, hvor man kan udvikle sig personligt og lære om sig selv. I Psykologi og livsstil lærer vi om, hvorfor vi tænker og gør ,som vi mennesker gør. I Psykologi & livsstil er man tættere og kender hinanden på et andet plan. Vi deler personlige ting med hinanden, som vi ikke fortæller til andre. I Psykologi & livsstilstimerne græder, griner og snakker vi sammen.

Amalie, årg. 19/20
Psykologi & livsstil

At have “Psykologi & livsstil” er udfordrende og utrolig spændende. Man får prøvet sine grænser af, og lært sig selv at kende på en måde, som man aldrig havde forestillet sig. Ikke nok med at man lærer sig selv bedre at kende, så lærer man også de andre på linjefaget bedre at kende . Jeg anbefaler det til alle som er friske på at kende sig selv bedre. Man kommer ikke til at fortryde det.

Lasse, årg. 19/20
Psykologi & livsstil