Og er du innovativ og nysgerrig?

På Teknik, byg & design fokuseres der på at bygge og arbejde med kreative, teknologiske projekter. Du vil i løbet af året komme til at arbejde med mange forskellige teknologier, såsom micro:bit, droner, LEGO mindstorm og vores seje fjernstyrede racerbiler. 

Du vil igennem små og store projekter lære grundlæggende teknikker og færdigheder såsom at bruge værktøj, programmere og arbejde med  laserskærer.

Du vil helt sikkert komme til at bygge robotter, flyve med droner og kører med racerbiler, men du vil også få tid og støtte til at arbejde på dine egne underlige og fantastiske ideer og projekter. Det handler om teknologi-dannelse og om at blive intelligente praktikere.

Linjefagstur

På linjen kommer du afsted på tur sammen med de andre linjefagselever og dine lærere. På turen bliver du udfordret i det tekniske og videnskabelige, og du bliver udfordret på flere parametre, hvor både hænder og hjerne kommer i mange vindinger.

 

Særlige oplevelser

"Teknik, byg & design” er et meget spændende og interessant linjefag. Da jeg i sin tid valgte faget som mit linjefag, havde jeg ikke nogen erfaring indenfor teknologi. Det eneste jeg havde var en interesse for at ville arbejde med teknologi og strøm. I løbet af den tid, jeg har brugt på linjefaget, har jeg været med til at bygge en arkademaskine fra bunden, lært at skrive i tre forskellige kodesprog, og været med til at bygge en nitrodrevet racerbil, og meget mere samtidig med, at jeg har skabt et stærkt teamwork med alle andre på linjen. Ingen af disse ting ville jeg have kunnet forestille mig for 2 år siden!

Carl-Emil årg. 19/20
Teknik, byg & design

"Teknik, byg & design" er et rigtigt spændende linjefag, specielt hvis du kan lide at have noget mellem hænderne. Man har altid noget at lave, det ene projekt efter det andet. Du kan lave det, lærerne foreslår eller du kan finde på dine egne projekter. Det er stensikkert, at du vil lære noget nyt om elektronik og kreativitet. Så "Teknik, byg & design" skal man helt sikkert vælge, hvis man kan lide at bygge, konstruere og være kreativ.

Jens, årg. 19/20
Teknik, byg & design