Er du innovativ og nysgerrig?

På Teknik & Design arbejder vi både i værkstedet og med tastatur og mus. Du skal finde den kreative hjerne frem og tænke ud af boksen gennem større og mindre projekter. Arbejdet foregår både elektronisk gennem programmering, tegning og produktion samt manuelt ved skabelsen af prototyper frem mod det endelig produkt.

Du vil gennem de forskellige projekter lære grundlæggende teknikker og færdigheder såsom at bruge værktøj, programming og arbejde med laserskærer, CNC og 3d-printer.

I løbet af året vil der være rig mulighed for at dykke ned i egne sjove og spændende projekter, hvor det kreative slippes løs.

Så kom bare ind i vores makerspace og slip teknologien fri! Vi glæder os til at se hvad du kan fremstille.

"Teknik, byg & design” er et meget spændende og interessant linjefag. Da jeg i sin tid valgte faget som mit linjefag, havde jeg ikke nogen erfaring indenfor teknologi. Det eneste jeg havde var en interesse for at ville arbejde med teknologi og strøm. I løbet af den tid, jeg har brugt på linjefaget, har jeg været med til at bygge en arkademaskine fra bunden, lært at skrive i tre forskellige kodesprog, og været med til at bygge en nitrodrevet racerbil, og meget mere samtidig med, at jeg har skabt et stærkt teamwork med alle andre på linjen. Ingen af disse ting ville jeg have kunnet forestille mig for 2 år siden!

Carl-Emil årg. 19/20
Teknik, byg & design

"Teknik, byg & design" er et rigtigt spændende linjefag, specielt hvis du kan lide at have noget mellem hænderne. Man har altid noget at lave, det ene projekt efter det andet. Du kan lave det, lærerne foreslår eller du kan finde på dine egne projekter. Det er stensikkert, at du vil lære noget nyt om elektronik og kreativitet. Så "Teknik, byg & design" skal man helt sikkert vælge, hvis man kan lide at bygge, konstruere og være kreativ.

Jens, årg. 19/20
Teknik, byg & design